Website

Met een professionele website van Blinc marketing geniet u niet alleen van een unieke uitstraling, maar boekt u bovenal resultaat.

Website

Een website is tegenwoordig een van de belangrijkste communicatiemiddelen richting klanten, prospects en leveranciers.

Wat wilt u met uw website bereiken? Dat meer mensen uw website kunnen vinden? Resultaat behalen uit uw webshop? Een succesvol, zakelijk portaal ontwikkelen? Blinc marketing realiseert het graag voor u.

Een website moet conversie opleveren

Wij bieden u graag een professionele website voorzien van een mooi design, geschikt voor uw desktop, tablet en smartphone. Echter is het uiteindelijk de bedoeling dat uw website conversie oplevert. De websites van Blinc marketing zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, waarbij u hoge resultaten bereikt. Het gaat bij zoekmachine marketing om het behalen van de hoogste score in de organische (gratis) Google zoekresultaten.
Of u nu uw website informatief wilt inzetten richting uw prospects of uw producten wil verkopen via een webshop, Blinc marketing zorgt dat de juiste bezoekers uw website vinden.

Wij gaan voor doeltreffende websites en denken graag mee over het verwezelijken van uw online ambities.

Website voorzien van een Content Management Systeem

De websites zijn voorzien van een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem. Het is een van de meest uitgebreide content management systemen, die tevens geoptimaliseerd zijn voor vindbaarheidstechnieken.

Is uw website nog in balans?

Laat uw huidige website gratis testen, zodat u ontdekt op welke punten deze wel en op welke punten deze niet voldoet. Onze specialist bekijkt uw website en koppelt de goede en minder goede punten terug.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op.
Voor antwoord op al uw vragen over online marketing en webapplicaties.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.