Content
Content passend bij uw bedrijf, die uw bezoeker triggert en de aandacht vasthoudt. Dat levert rendement op!

Content

Content bepaald voor een groot deel het succes van je website!

Content bepaalt voor een groot deel of uw website de vooraf gestelde doelstellingen haalt of niet. Het is belangrijk dat we goede content creëren, die aansluit bij het doel en de doelgroep van uw website.

Vaak willen bedrijven zelf hun content verzorgen en zien wij dat “tijd en kennis” de ontbrekende factor is. En degene die zelf hun content schrijven hebben soms geen ervaring met het schrijven van (web)teksten. Tunnelvisie en het gebruik van intern vakjargon zijn bekende valkuilen. Het uitbesteden van het schrijven van uw content aan een ervaren online tekstschrijver is daarom geen overbodige luxe.

Zoekmachinevriendelijke content

Het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde webteksten is een vak apart. Wij verwerken de zoekwoorden op een natuurlijke manier in de webteksten en houden daarbij rekening met de regels van SEO webschrijven. Belangrijk daarbij is dat de tekst de doelgroep overtuigt door het gebruik van relevante content, paginatitels,  zoekwoorden die je klant gebruikt, koppen, intro’s, meta descriptions enzovoort. Vaak betekent dit ook dat content geschrapt wordt omdat deze niet relevant genoeg is.

Wij helpen u bij het realiseren van betere resultaten door goede content die prikkelend, professioneel én rendabel is. Dat begint met aandachtig naar u te luisteren en ons te verdiepen in uw bedrijf, klanten en doelgroep. Daarna gaan we doelgericht voor u aan de slag!

 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op.
Voor antwoord op al uw vragen over online marketing en webapplicaties.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.