SEA
Succesvolle campagnes van realisatie tot nazorg, die direct de juiste bezoekers dus rendement opleveren.

SEA campages

Uw webpagina goed vindbaar bij zoekmachines

Om webpagina’s goed vindbaar te maken bij een zoekmachine, wordt er gebruik gemaakt van Search Engine Advertising (SEA). Tegen betaling worden advertenties boven en naast de natuurlijke zoekresultaten geplaatst. De prijs van de positie waarop u zichtbaar bent, wordt via een veiling bepaald. De gewenste advertentie wordt getoond wanneer een bezoeker een aan de advertentie gekoppeld woord of woordgroep intypt. U betaalt alleen voor de bezoekers die daadwerkelijk op de advertentie klikken en daarmee op uw website komen.

Ieder SEA-traject begint met een zoekwoordenonderzoek. Door u op de juiste zoekwoorden te richten bereikt u op lange termijn de beste resultaten. Op korte termijn is een campagne met behulp van SEA de juiste oplossing. De zoekwoorden en advertentieteksten dienen betrekking te hebben op rendabele producten en diensten. De advertenties bereiken dan het belangrijkste doel, namelijk dat iedere euro die u besteedt ook echt winst oplevert. Met enkel het opzetten van een SEA-campagne is succes niet verzekerd. Het is van belang dit proces continue te managen aan de hand van meetbare resultaten. U kunt dan investeren in de onderdelen die het meeste opleveren.

SEA wordt vaak onterecht als extra kostenpost gezien. Het is het ideale kanaal om extra omzet te genereren. SEA creëert namelijk zoveel mogelijk bereik voor klanten, realiseert zoveel mogelijk clicks en kan veelvuldig leiden tot informatieaanvraag, aanmeldingen en aankopen. Uw bedrijf komt namelijk gegarandeerd in beeld wanneer mensen op zoek zijn naar uw dienst of product!

Blinc Marketing uit Veenendaal maakt u vindbaar

Voor advies en de uitvoering van een SEA-campagne heeft u in Blinc Marketing de geschikte partner. Uw wensen en de vraag wat het beste resultaat oplevert zijn doorslaggevend. Wanneer adverteren op internet in de huidige omstandigheden geen winst oplevert, gaan wij op zoek naar de juiste oplossing om dat doel wel te bereiken. Het kan bijvoorbeeld beter zijn om eerst gebruiksvriendelijke methoden in te zetten of de techniek van de website te verbeteren. Dit gebeurt altijd in een voorafgaand overleg met u. Blinc Marketing denkt graag met u mee.

Naast de verschillende kanalen om te adverteren op internet, zoals Google, Bing of social media kunnen wij u ook helpen met het bepalen van de juiste strategie binnen die kanalen. Denk aan het inzetten van:

  • Remarketing (mensen die eerder uw website bezochten)
  • Google Shopping (klanten worden via de advertentie omgeleid naar uw website)
  • Display Advertising (reclame met beeldadvertenties)
  • YouTube adverteren (advertenties op Youtube)
  • Product Listing ads (advertenties met uitgebreidere product informatie)

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op.
Voor antwoord op al uw vragen over online marketing en webapplicaties.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.