SEO
Geen trucjes, maar kennis van zaken. Onze SEO specialisten leiden de juiste bezoeker naar de juiste pagina.

SEO

Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO), zorgt u dat uw website prominent in beeld komt in de organische zoekresultaten. Deze gratis zoekresultaten verschijnen links, onder en naast de betaalde advertenties. Een vermelding in de organische zoekresultaten is zoals gezegd gratis. Dat in tegenstelling tot zoekmachine adverteren (SEA).

Zoekmachines zijn voor veel websites de belangrijkste informatiebron voor uw bezoekers. Het is daarom van essentieel belang dat u zichtbaar bent bij de zoekresultaten, die als eerste op het scherm verschijnen.

Door uw website voor zoekmachines te optimaliseren, scoort u hogere posities in de zoekresultaten van die zoekmachines en zullen meer bezoekers uw website weten te vinden. Zoekmachinemarketing is tijdrovend en complex, omdat u op de steeds veranderende processen moet inspelen. Daarom is SEO-optimalisatie bij uitstek een proces voor de langere termijn.

Er zijn verschillende factoren die goede zoekresultaten zullen opleveren.

DE DRIE PIJLERS VAN EEN EFFECTIEVE SEO ZIJN:

  • Techniek
  • Unieke content
  • Linkbuilding

Het doel van zoekmachine optimalisatie is om zoveel mogelijk relevant verkeer naar uw website te trekken, zonder dat u hiervoor per bezoeker hoeft te betalen.

SEO staat aan de basis van uw online marketingstrategie. Die basis, gevormd door techniek en content, moet eerst in orde zijn. Want daar kunt u dan op voortborduren. Zoekmachine optimalisatie zorgt dus permanente voor hoge plaatsen in de gratis zoekresultaten. Een logisch gevolg is dat de eventuele advertentiekosten (SEA) dan kunnen dalen.

DE ROL VAN BLINC MARKETING

De specialisten van Blinc marketing kunnen op het gebied van SEO-optimalisatie een uitvoerende en een adviserende rol vervullen. Qua techniek treden wij vooral als adviseur op. Onze specialisten kunnen u op werkelijk ieder technisch gebied een goed advies geven. Als het om copywriting of linkmanagement kunnen wij u uitvoerend van dienst zijn. Maar ook kunnen wij doeltreffend advies geven door een rapport op te stellen of een workshop te organiseren.

Wij zoeken graag intensief de samenwerking met onze klanten en met onze SEO-collega’s. Samen gaan wij voor het beste resultaat!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op.
Voor antwoord op al uw vragen over online marketing en webapplicaties.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.