Webshop

Met een professionele webshop van Blinc marketing geniet u niet alleen van een unieke uitstraling, maar boekt u bovenal resultaat.

Webshop

Een webshop is een online etalage waarbij diensten, producten en/-of goederen kunnen worden aangeschaft via het internet.

Bij het opzetten van een webshop komt heel wat kijken. Voor de hand liggend zoals welk product ga ik verkopen en aan wie maar ook minder makkelijke keuzes als hoe ga ik gevonden worden tussen al die andere webshops.

Waar een website vooral dient als uw (zakelijke) visitekaartje, is uw doelstelling van een webshop dat deze succesvol is in het verkopen van uw producten en diensten. Niet alleen de layout is daarvoor belangrijk, ook de opbouw, transparantie en snelheid zijn daarbij van groot belang. Ook voor u als (startende?) ondernemer gaat het beheer van een webshop verder dan het lijkt. Mailings, promoties en het juist informeren van uw klanten zijn factoren die klanttevredenheid en sales direct beïnvloeden.

Bij Blinc marketing kunt u een professionele webshop laten maken. De webshops bij Blinc marketing zijn eenvoudig te beheren via een CMS-systeem. Zo kunt u zonder website technische kennis producten toevoegen, beheren of verwijderen met enkele klikken.

We helpen u graag op weg!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op.
Voor antwoord op al uw vragen over online marketing en webapplicaties.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.