Stargroup

UW PARTNER IN ASSURANTIËN EN FINANCIËLE ADVIEZEN

Stargroup is een financieel adviesbureau dat bemiddelt in hypotheken, financiële planning, verzekeringen en pensioenen. Sinds 1998 adviseren zij particulieren en zakelijke relaties. Het kantoor is centraal gelegen in Ede.

Blincmarketing kreeg de opdracht om een overzichtelijke, informatieve website en responsive web design te bouwen met als doel het verhogen van conversies. De website geeft op een overzichtelijke manier de verschillende expertises weer, waarbij geïnteresseerden direct de mogelijk hebben om informatie aan te vragen. Het eerste kwartaal zijn het aantal offerte aanvragen met 30% gestegen.

Het melden van schades kan nu zeer uitgebreid met meldingen (het aanklikken) op de website, daarnaast laadt u uw bestanden op en krijgt Stargroup alles overzichtelijk binnen. Gevolg: een direct voordeel, namelijk snellere afwikkeling waardoor de uitkering sneller op de rekening van de klant staat.
De website is tevens voorzien van een twitter koppeling, waarbij nieuwsvoorziening een prominente rol heeft. Zo blijven ook de bezoekers op de website op de hoogte van de laatste financiële weetjes.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op.
Voor antwoord op al uw vragen over online marketing en webapplicaties.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.