Online Marketing

Haal meer rendement uit uw website en/-of webshop met de onlinemarketingdiensten van Blinc marketing.

MEER INFORMATIE

Website

Met een professionele website van Blinc marketing geniet u niet alleen van een unieke uitstraling, maar boekt u bovenal resultaat.

MEER INFORMATIE

Vinden Google en Youtube wel de juiste video’s?

Google is de grootste zoekmachine ter wereld, gevolgd door Youtube. Maar weet u hoe u de juiste video vindt? Of hoe Youtube een bijdrage kan leveren aan het internetverkeer naar uw website? Een video wordt door Google en Youtube niet zomaar gevonden.

Gevonden worden op Google
De video’s zijn te vinden met de titel of met de description (de beschrijving) van de video. Eveneens is de video te vinden via een ankertekst link naar de betreffende YouTube-pagina. Uitgesproken woorden in de video, of toegevoegde woorden in de tekstvakken van de video zijn niet vindbaar met Google. Teksten in aantekeningen (annotaties) plaatsen of woorden op de pagina (met de ingesloten video) op uw website opnemen zijn allemaal niet zichtbaar. Dit geldt zowel voor de content als voor de metadata. De video kan dus op slechts drie manieren gevonden worden op Google.

Hoe wordt u gevonden?
Mocht u een video op uw eigen website plaatsen, dan is deze in geen enkel geval terug te vinden via Google. Mocht de video gevonden worden, dan zal dit altijd via de betreffende YouTube-pagina zijn. Een video op uw eigen website is daarmee nagenoeg onvindbaar voor bezoekers. Het is dus van groot belang goed te onderzoeken waarop een video gevonden wordt en hoe u deze vindbaar maakt. Het belangrijkste om gevonden te worden op YouTube via Google, is om de titel en de description (beschrijving) van de video goed passend en vindbaar te maken. 

Vindbaarheid op YouTube, hoe werkt dat?

  • Zoekwoordonderzoek
  • Pakkende titel & Thumbnail
  • Videobeschrijving
  • Link naar website
  • Tags (kernwoorden aangeven waar u video over gaat)

Het is hierbij belangrijk actief bezig te zijn op uw videokanaal. Bij reacties op uw YouTube-video kunt u reageren en mensen doorverwijzen naar uw website. Zo genereert u meer internetverkeer naar uw eigen website, waarop de bezoeker meer van de gewenste en gezochte informatie kan vinden. Op deze manier brengt u bezoekers alsnog naar uw eigen website en niet enkel naar het YouTube-kanaal wanneer zij op uw video zochten.

Blinc marketing maakt uw video vindbaar
Blinc marketing zorgt voor een optimale inzet van video’s op YouTube. Het gaat hierbij vooral om het creëren van een perfecte mix: Het begint bij een  goede video, de juiste (technische) toevoegingen en instellingen bij het uploaden om vervolgens de video te verspreiden en te onderhouden. 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op.
Voor antwoord op al uw vragen over online marketing en webapplicaties.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.