Online Marketing

Haal meer rendement uit uw website en/-of webshop met de onlinemarketingdiensten van Blinc marketing.

MEER INFORMATIE

Website

Met een professionele website van Blinc marketing geniet u niet alleen van een unieke uitstraling, maar boekt u bovenal resultaat.

MEER INFORMATIE

Is uw website klaar voor de toekomst?

Cijfers van het CBS tonen aan dat 82 procent van de ondernemers een website heeft. Of al deze websites ook geschikt zijn voor mobiele apparaten, zoals een tablet of een smartphone is echter een ander verhaal. Zorg voor een goedwerkende website op deze mobiele apparatuur, want dat bepaald of u rendement haalt uit uw website of niet. Overweeg of een mobiele c.q. responsieve website iets voor uw bedrijf kan zijn.

Waarom focussen op mobiel?
Zes op de tien mensen die internetten maken gebruik van mobiele apparatuur, blijkt uit cijfers van het CBS. Voor het merendeel zoekt men met een smartphone of een tablet naar interessante producten of diensten. Deze mensen wilt u als ondernemer optimaal kunnen bereiken. Uw website zal daarom geschikt moeten zijn voor mobiele apparatuur. Dit kan met een mobiele website of via responsive webdesign. Dit houdt in dat de website optimaal op het beeldscherm wordt getoond bij het gebruikte mobiele apparaat. Hiermee voorkomt u dat de mobiele internetters oneindig moeten in- en uitzoomen om alle benodigde informatie op zulke ‘ouderwetse’ websites te vinden. Op deze websites kunnen vaak grote Flash-bestanden niet geopend worden met mobiele apparatuur. Een bezoeker van zo’n website zal dan liever naar een andere website gaan, die wél gemakkelijk en snel navigeert op hun smartphone.

Mobiele website versus gewone website
Of mensen uw ‘gewone’ website zien op hun smartphone of tablet of een speciale mobiele versie maakt een groot verschil. Een mobiele website wordt zo ingericht dat hij aansluit op het mobiele zoekgedrag van de bezoekers. Mensen lezen op hun mobiel geen uitgebreide artikelen en bekijken daardoor een website anders dan vanachter de computer. De bezoeker wil snel en gemakkelijk de gezochte informatie vinden. Een mobiele website bevat daarom beknopte, functionele informatie, die is geordend onder enkele aanklikbare knoppen.

Wilt u er zeker van zijn dat uw website klaar is voor de toekomst? Neem contact op met Blinc Marketing voor webadvies op maat.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op.
Voor antwoord op al uw vragen over online marketing en webapplicaties.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.