Online Marketing

Haal meer rendement uit uw website en/-of webshop met de onlinemarketingdiensten van Blinc marketing.

MEER INFORMATIE

Website

Met een professionele website van Blinc marketing geniet u niet alleen van een unieke uitstraling, maar boekt u bovenal resultaat.

MEER INFORMATIE

Scholten Medische Groep

De leukste medische groothandel van Nederland!

Scholten Medische Groep is gevestigd in het hart van de Betuwe en ruim 45 jaar een gezonde basis voor veel zorginstellingen in Nederland.
Iedere zorginstelling maakt dagelijks gebruik van medische disposables, investeringsgoederen en service & onderhoud. Scholten wil uw merkonafhankelijke totaalleverancier zijn voor al deze producten en diensten.

Scholten Medische Groep heeft naar aanleiding van een presentatie en concept ontwerp besloten om de bouw van de website aan Blincmarketing te gunnen. Na een gesprek en een inventarisatie van de wensen is Blincmarketing aan de slag gegaan en dit heeft geresulteerd in een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website.

Afspraak is afspraak:
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Blincmarketing. Het gehele webtraject is soepel verlopen en zij kwamen de afspraken na. Ook tijdens de aftersales hebben wij diverse malen nieuwe wensen bij Blincmarketing neergelegd en keer op keer kwamen zij hun afspraken na. 

Best value Procurement:
Blincmarketing denkt continu mee en werkt en schakelt snel. Wij vroegen naar een specifieke oplossing voor onze SPAM, maar blijkbaar was dit al achterhaald en kwam Blincmarketing met een vernieuwde oplossing. Dat noemen wij Best Value.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op.
Voor antwoord op al uw vragen over online marketing en webapplicaties.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.