Online Marketing

Haal meer rendement uit uw website en/-of webshop met de onlinemarketingdiensten van Blinc marketing.

MEER INFORMATIE

Website

Met een professionele website van Blinc marketing geniet u niet alleen van een unieke uitstraling, maar boekt u bovenal resultaat.

MEER INFORMATIE

Onderlingkrediet

De website die OnderlingKrediet door Blinc Marketing heeft laten bouwen is bedoeld als Crowdfundingsplatform.
Op deze site komen kredietnemers en kredietgevers bij elkaar om tot een deal te komen waarbij OnderlingKrediet de regie voert.
Daarnaast is er een mogelijkheid toegevoegd voor intermediairs die voor zowel kredietnemers als kredietnemers kunnen optreden.
De site is ingericht volgens de richtlijnen van de AFM. 

Flexibele partner met veel vakkenis
OnderlingKrediet heeft ervoor gekozen om de opdracht te geven aan Blinc Marketing, omdat zij een flexibele organisatie zijn, over ruime vakkennis beschikken en zich goed kunnen verplaatsen in de klant. 

Mooie, complexe website, die voldoet aan de eisen van de AFM
Het project is, vanaf het opstellen van het wensenpakket tot en met de eerste oplevering, gerealiseerd in een tijdsbestek van circa 6 maanden.
De twee maanden daarna  heeft de eerste en tweede oplevering plaatsgevonden. Het eindresultaat is een mooie, gebruiksvriendelijke website site, voorzien van technische noviteiten  en die voldoet aan de wensen van de AFM 

Afspraak is afspraak!
Wat ons goed is bevallen is dat we een prijs zijn overeengekomen en die daarna niet meer werd gewijzigd.Of te wel een deal is een deal.
Voor kleine aanpassingen tijdens de eerste en tweede oplevering werden er geen factureren geschreven om , wat je vaak ziet, nog eens extra omzet te maken.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op.
Voor antwoord op al uw vragen over online marketing en webapplicaties.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.